Κέντρο Προώθησης και Προβολής του Δήμου Αγρινίου

Λειτουργεί από τον 4/2014 στο κτίριο της Παλαιάς Λαχαναγοράς με παραχώρηση του χώρου από τον Δήμο Αγρινίου. Για την λειτουργία του εκθετηρίου ιδρύθηκε υποκατάστημα της ΤΡΙΧΩΝΙΔΑ Α.Ε  που λειτουργεί στον ίδιο χώρο, κυρίως για φορολογικούς και ασφαλιστικούς λόγους.

Στο εκθετήριο όπου οι παραγωγοί του Δήμου Αγρινίου θα εκθέτουν τα προϊόντα τους με σκοπό την προώθησή τους, θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις γευσιγνωσίας συνδυασμένες με εποχές, τοπικές εορτές κλπ, συναντήσεις των παραγωγών με πιθανούς πελάτες, μικρές θεματικές συναντήσεις ή εκθέσεις, προετοιμασία για συμμετοχή σε μεγαλύτερες εκθέσεις.

Προωθούνται θέματα όπως:

  • Πώληση προϊόντων (οι παραγωγοί δεν δέχονται να πωλούν με τιμολόγια, γίνονται διαδικασίες για ταμειακή μηχανή – έκδοση άδειας λειτουργίας με σκοπό την πώληση των προϊόντων)
  • Η έκδοση της άδειας προϋποθέτει την μόνιμη παροχή ηλεκτρικού ρεύματος που θα ολοκληρωθεί μετά την εγκατάσταση του υποσταθμού της ΔΕΗ, ο οποίος έχει ήδη πληρωθεί από τον Δήμο Αγρινίου.

 

Ekthethrio01

Ekthethrio02

Ekthethrio03

 

lefkoma

 

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 
 

Δημοτικό Κατάστημα Καινουρίου,πλατεία Δημαρχείου(1ος όροφος), Καινούριο Δήμου Αγρινίου, Νομός Αιτωλοακαρνανίας, 30005, τηλ:26410 39007, 26410 79344, Fax:26410 49645, E-mail: info@trihonida.gr